Wie is Moodumo

 

Moodumo zijn jij en ik. Toekomstige bewoners van duurzame en betaalbare woningen. Gemeenten met grond en visie. Banken die de circulaire economie stimuleren. Designers met vernieuwende ontwerpen. Politici en ambtenaren die het beleid actueel duurzaam maken. Producenten van circulaire processen en biobased bouwmaterialen. En bedrijven die het realiseren.

Moodumo is ontstaan als concept tussen de familiebedrijven Jan Snel, Theo Pouw Groep en Van den Pol Elektrotechniek. De drie directeuren Harry, Alexander en Wim hebben hun vakkundigheid samengebracht en zijn met RoosRos architecten de eerste ideeën gaan uitwerken. Een duurzame modulaire woning bouwen kunnen ze al, maar hoe maak je het toekomstbestendig en betaalbaar? Waar zit jij als (toekomstige) bewoner op te wachten?Hoe draag je bij aan het oplossen van de huidige bouwopgave op een circulaire en vernieuwende manier?

Moodumo heeft Stichting Nieuwe Helden gevraagd om met jullie als (toekomstige)bewoners in gesprek te gaan. Daaruit is Moodumo Vraagt ontstaan, een grootschalig onderzoek naar betaalbaar en duurzaam wonen. Digitaal en wanneer het weer kan natuurlijk weer live.

Heb jij een vraag, idee of wil je gewoon contact leggen met Moodumo?

Stuur dan een bericht aan hallo@moodumovraagt.nl

Bij Moodumo Vraagt betrokken partners

Jan Snel

Jan Snel is gespecialiseerd in huisvesting op het gebied van wonen, zorg, kantoor, onderwijs en industrie. Jan Snel bouwt niet alleen modulair maar levert een huisvesting, indien gewenst, turn key op. Jan Snel bouwt slimmer, sneller én schoner dan traditionele bouw.

“Wat uw wens ook is, wij realiseren het; kwalitatief en snel! De mogelijkheden zijn eindeloos”

Theo Pouw Groep

Al bijna veertig jaar dé duurzame en toonaangevende one-stop shop voor de grond-, weg-, water-, en betonbouw. Vanuit de overtuiging dat bouwstoffen oneindig herbruikbaar zijn past de Theo Pouw Groep hoogwaardige secundaire bouwstoffen toe en kunnen als circulaire ondernemers deze ook weer opnieuw gebruiken.

“Uw duurzame toeleverancier voor de bouw”

Van den Pol Elektrotechniek 

Van den Pol is de duurzaamste maar ook de slimste E-installateur van Nederland. Als specialist in elektrotechniek en beveiliging maakt Van den Pol gebouwen veilig, comfortabel, duurzaam en connectief. Gespecialiseerd in woningbouw, utiliteitsbouw, gebouwbeheer, industriële automatisering en retail.

‘“Veilig, comfortabel, duurzaam en connectief”

Nieuwe Helden

Stichting nieuwe helden is een professioneel creatieve organisatie die via storytelling en verbeelding hedendaagse thema’s aan een breed publiek communiceert.

“We combineren theater met andere audiovisuele (kunst)disciplines om verhalen over sociaal-maatschappelijke thema’s en samen-leven te vertellen”

RoosRos Architecten

RoosRos ontwerpt gezonde gebouwen. Comfortabel en gebruiksvriendelijk gericht op een gezonde leefomgeving en toekomstgericht ontworpen. RoosRos houdt rekening met de eigenschappen van alle soort materialen, de beleving van een ruimte en stelt de gezondheidsaspecten van mensen centraal in het onderzoek en ontwerp.

“Gezond én toekomstgericht ontwerpen”